Logo-Kosha ab

Städning

tjänster

Städtjänster

Hemstädning – Flyttstädning – Kontorsstädning – Fönsterputsning - Trappstädning

Vi tar med all utrustning och städmaterial och vi ser till att alla ytor städas grundligt. Fönstertvätt och karmtvätt kan ingå vid önskemål. Vår utbildade personal ser till att flyttstädningen blir ordentligt ren in i minsta detalj.

Att överlåta flyttstädningen ska kännas tryggt och bekvämt och det är precis vad vi lovar dig. Lägg din energi på ditt nya hem och överlåt flyttstädningen till oss.

Vi garanterar en proffsig flyttstädning så att du kan lämna med gott samvete till de som ska flytta in i din gamla bostad.
Självklart med kvalitetsgaranti.

Så här går det till

Hör av dig

Kontakta oss och berätta vad du behöver hjälp med.

Vi återkopplar

Vi återkopplar till dig så snart vi kan och säkerställer att vi vet precis vad du önskar hjälp med.

Få offert

Utifrån dina önskemål sätter vi ihop en offert och skickar ut till dig.

Arbetet påbörjas

Din önskade tjänst startar och vi hoppas på ett långt samarbete framöver!

tjänster

Hemstädning

Vårt mål är att förenkla din vardag enligt dina villkor. Du väljer själv hur ofta och i vilken utsträckning en hemstädning ska utföras.

Vi rekommenderar att börja med ett kostnadsfritt hembesök där vi tillsammans går igenom bostaden och sammanställer dina behov, därefter upprättar vi ett städabonnemang anpassat just för dig. Såklart går även bra att boka ett enstaka städtillfälle.

tjänster

Flyttstädning

Flyttstädning omfattar en total städning av gamla bostaden efter att den tömts på möbler och andra förnödenheter. Syftet är att rengöra bostaden till nästa hyresgäst eller ägaren. Vid besiktning ställs det höga krav att bostaden ska vara grundligt städad därav det är extra viktigt med en noggrann och professionell städning.

tjänster

Kontorsstädning

Vårt mål är att alltid erbjuda en effektiv städning till rimligt pris baserat på just ert företag och det specifika städbehovet. Vi vet hur viktigt det är att inte störa verksamheten därför erbjuder vi kontorsstädning alla dagar i veckan enligt överenskommelse. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt möte där vi hittar tillsammans en lösning för just ert företag.

tjänster

Fönsterputsning

Rengöring av fönster är en av de punkter vi ofta är duktiga på att skjuta upp, men faktum är att rena och fräscha fönster lyfter upp hela ditt hem. Våra fönsterexperter gör dina fönster gnistrande rena

Snyggt och prydligt, utan ränder eller spill — och det går snabbt!

tjänster

Trappsstädning

Vi utför trappstädning för bostadsrätter och hyresfastigheter och anpassar trappstädningen efter era önskemål. Efter en genomgång av kundens behov tar vi fram en skräddarsydd checklista som efterföljs vid varje städtillfälle.

behöver du hjälp med din städning?

Få en kostnadsfri offert

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med
så återkommer vi med en kostnadsfri offert så snart vi kan.

Kosha AB
Tomtebogatan 5B, 113 39 Stockholm

Copyright © 2022 Kosha AB.